Azt már tudjuk, hogy az Aston Martin csapata is fejlesztésekkel készül a Spanyol Nagydíjra. Egyes hírek szerint az első frissítést Lance Stroll fogja megkapni. Sebastian Vettel még nem kapja meg a csapat újításait.

Az Aston Martin reméli, hogy a fejlesztések beválnak. A brit csapat a mezőny végére esett vissza. Öt futam után mindössze hat pont áll a nevük mellett.

Egyes hírek szerint a fél autót átépítették és az Aston Martin egy teljesen más autóval áll majd rajthoz Barcelonában. A változásokat azonnal észre fogjuk venni. Olyan hírek is napvilágot látott, miszerint csak egy autóra való fejlesztés készült, és azt Lance Stroll fogja megkapni. Valóban így lenne? Mike Krack csapatfőnök elárulta, hogy az Aston Martinnak mely területekre kell összpontosítania.

“Három pontunk van, amin dolgoznunk kell. A legnagyobb szempont az aero, a második az autó tömege, a harmadik pedig az, hogyan tudunk jobb visszajelzést adni a pilótáknak a kormányzás és a futómű tekintetében. Ezért volt annyi incidens az elmúlt versenyeken. A pilótáink sok incidensbe benne voltak. Ez nem normális. Szeretnénk, ha a pilótáink jobban éreznék magukat az autóban, hogy többet kihozhassanak belőle. Azt hiszem, néhány versenyen belül jobb formában leszünk. Butaság lenne azt mondani, hogy „ez az itt vagy másik versenyen már jobbak leszünk”.- árulta el Mike Krack.