A Red Bull nyitó futama nem úgy alakult, ahogy azt szerették volna. Mindkét pilótájuk kiesett. Azóta sikerült talpra állniuk és lassan utolérik a Ferrarit. Sergio Perez hétvégén szeretne olyan eredményt elérni, mint Imolában.

Sergio Perez csak a negyedeik helyen zárt Miamiban. A Rede Bull mexikói pilótája optimistán várja a Spanyol Nagydíjat. Perez szerint megismételhetik az imolai eredményt és az első két helyen végezhetnek Barcelonában. Talán egy extra motivációt is kapott, mivel a napokban megszületett Perez harmadik gyermeke.

“Ha sima hétvégét tudunk teljesíteni, akkor tudom, hogy az első helyeken lehetek. Max és én azon leszünk, hogy megismételjük az imolai hétvégét…..Megszületett a kisbabánk, Emilio. Szóval nagyon jó lenne, ha egy szép eredménnyel köszönthetném. A tesztek nagyon jól sikerültek a barcelonai pályán. Így tudjuk mire számíthatunk. A februárban tesztelt autó nagyon különbözik attól, amit most vezetünk. Érdekes lesz látni, hogy mennyit léptünk előre.”- árulta el Sergio Perez.

Racingnews365.nl