Visszajött a Mercedes? Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy csapata nagy lépést tett előre a Spanyolországban. Ez főleg a frissítéseknek köszönhető. brit nagyon boldog, és reméli, hogy csatázhatnak a Ferrarikkal és a Red Bull-okkal.

Lewis Hamilton az eddigi szezon alatt rosszkedvű volt. Pénteken a szabadedzések után nyilatkozott. Spanyolországban a Mercedes bevetette frissítéseit. A brit bajnok a harmadik helyen zárt és széles mosollyal állt a kamerák elé. Vajon a Mercedes visszatérhet az élmezőnybe? Szerinte jó úton haladnak.

“Ez nagyon pozitív. Nagyon örülök a fejlődésnek, amit elértünk. Tényleg, nagyon, nagyon, köszönöm mindenkinek a gyárban, hogy kitartottak és nem adták fel. Még nem mi vagyunk a leggyorsabbak, de azt hiszem jó úton haladunk. Ez az első helyszín, ahol nem pattogott az autó. Sokkal jobb volt. Végre látjuk az autónkban rejlő lehetőségeket. Sokkal jobb volt, mint korábban. Nagyon hálás vagyok a frissítésekért. Folytatnunk kell a finomhangolást. Nagyon sok adatunk van. Remélhetőleg felvehetjük majd a versenyt a Red Bull-okkal és a Ferrarikkal……”- árulta el Lewis Hamilton.

Racingnews365.nl