A Spanyol Nagydíj kvalifikációja során George Russell ismét gyorsabb volt csapattársánál, Lewis Hamilton-nál. A hétszeres világbajnok megmagyarázza, miért.

Úgy tűnik, hogy a Mercedes jó irányba halad. Pár fejlesztést hoztak Barcelonába. George Russell a negyedik, Lewis Hamilton pedig a hatodik helyen végzett a Spanyol Nagydíj időmérőjén. A hétszeres bajnok elégedett, de állítása szerint lehetne ennél még jobban is teljesíteni. Hamilton így értékelte a szombati napot.

“Az autó már nem pattogott az egyeneseben. Ez óriási különbséget jelent. Néhány kanyarban még azért pattog az autó. Szóval, van még hova fejlődni. A Q2-ben hirtelen mi voltunk a leggyorsabbak. Ez reményt ad. Nem volt nagyszerű a kvalifikációm. Jó látni, hogy a csapat fejlődik. Az elmúlt öt versenyen nem láthattunk ilyet. Most meg kell várnunk, hogy az aerodinamikusok és a technikusok elkészüljenek a fejlesztésekkel. Monacóban sok lassú kanyarunk van, remélhetőleg ott egy kicsit jobban leszünk.”- árulta el Lewis Hamilton a RacingNews365 szaklapnak.