A Spanyol Nagydíj alatt számos problémába ütközött a Mercedes. Toto Wolff aggodalmának adott hangot. A csapatfőnök mindenképp válaszokat szeretne és ki akarja vizsgálni az okokat.

A Mercedes erős teljesítményt nyújtott Barcelonában. Természetesen a 2022-es szezonjukhoz képest. Nem az elmúlt nyolc évhez viszonyítunk. Lewis Hamilton versenye elúszni látszott, miután az autójából rohamosan fogyott az üzemanyag. George Russell-t pedig többször is figyelmeztették, hogy lassítson, mert az autó túlmelegszik.

“Igen, vannak aggályaim. Szivárgott a víz Lewis autójából. George autója túlmelegedett. Ez aggasztó. Meg kell néznünk, hogy mi okozta a gondokat. Lemaradásunk a riválisokkal szemben? Úgy tűnik, hogy a lemaradást a felére csökkentettük. Még hosszú út áll előttünk. Sok munka áll előttünk ahhoz, hogy a győzelemért harcolhassunk. Ennek ellenére George a harmadik helyen zárt. Erős eredmény ahhoz, hogy megvédjük pozíciónkat. Nagyon büszke vagyok és boldog, hogy ezt láthattam. Lewis autója volt talán a leggyorsabb. A verseny elején ötven másodperc hátránya volt. Mégis behozta az autót a negyedik helyre. Ő volt a leggyorsabb, és ez mutatja az autóban rejlő lehetőségeket.”- árulta el Toto Wolff.

RacingNews365