Zak Brown burkolt üzenetet küldött Daniel Ricciardo-nak. Az ausztrálnak jobban kellene teljesítenie. A Spanyol Nagydíjon ismét csalódást keltő eredménnyel zárt.

Daniel Ricciardo tavaly első évét töltötte a Mclaren csapatnál. Eddig nem olyan eredményeket hozott, amit elvártak volna tőle. Kivéve a tavalyi Olasz Nagydíjat, ahol nyerni tudott.

Idén új korszak köszöntött az F1-re. Ez sokkal egyenlőbb feltételeket biztosított az ausztrál pilótának. Tavaly még látszott közöttük némi különbség. Tavaly megnyerte az Olasz Nagydíjat. Ricciardo idén 11 pontot szerzett. Hat futam alatt. Barcelonában Norris három helyet javított a rajtrácson, és nyolcadik lett. Ricciardo a kilencedikről, a 12.-re esett vissza. Ricciardo is csalódott volt a spanyol Nagydíj után. Zak Brown elismerte, hogy Ricciardo nem azt hozta eddig, amit elvártak tőle.

“Daniel egyelőre nem érzi magát kényelmesen az autóban. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, ez egy újabb csalódást keltő hétvége volt. Monzát leszámítva ez a partneri kapcsolat nem felelt meg az elvárásainknak, sem az ő, sem a mi részünkről. Annyit tehetünk, hogy tovább folytatjuk a kemény munkát, fenntartjuk a kommunikációt és reméljük, hogy ami eddig nem állt össze, az hamarosan össze fog”- árulta el Zak Brown.

Racingnews365