Daniel Ricciardo nehéz Spanyol Nagydíjat tudhatott maga mögött. Már harmadik futam volt a barcelonai, ahol nem szerzett pontot. Képtelen volt erre magyarázatot adni.

A Spanyol Nagydíj újabb csalódást hozott Daniel Ricciardo-nak. Az ausztrál pilóta reméli, hogy hamar magyarázatot találnak a gyenge teljesítményre. Szerinte azért rossz az eredménye, mert a Mclaren lassú. Az ausztrál pilótának 11 pontja van. Ezzel szemben Lando Norris már 39 egyeséget gyűjtött.

“Ez volt az egyik hosszabb délutánom az utóbbi időben. Kezdettől fogva lassú voltam. em tudtam megfelelően használni a gumikat. Nem volt tapadásom. Sokat csúszkáltam. Próbáltam óvni a gumikat. Ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy lassan mentem. Az első kör urán nyolcadik voltam. A harmadik körtől tudtam, hogy hamarosan védekezni kell. Utána kiderült, hogy kettő vagy három bokszkiállás lesz. Mindig vannak apró pontok, amin javítani kell. Őszintén szólva remélem, hogy a gondjaink megoldódnak. Úgy éreztem, hogy az én autóm egy másodperccel lassabb volt. Beállítási hibának tűnt. Sok mindent kipróbáltam, de a köridő ugyanaz volt.”- árulta el Daniel Ricciardo a RacingNews365-nek.

,