Egyes sajtó hírek szerint az Aston Martin érdekes húzásra készülhet. Ha Sebastian Vettel úgy dönt, hogy befejezi karrierjét, akkor akár Mick Schumacher lehet a négyszeres bajnok utódja.

Sebastian Vettel idén 35 éves lesz. Top csapatok már biztos nem szerződtetnék le a német pilótát. Nem kizárt, hogy a négyszeres bajnok idén befejezi F1-es karrierjét.

Vettel szerződése 2022 végén lejár az Aston Martinnal. Az IndyCarba és a Formula E-be is csábítják a négyszeres bajnokot. Az Aston Martin csapatnak arra is fel kell készülnie, hogy Vettel nem hosszabbítja meg a szerződését. Lawrence Stroll listájának legtetején Fernando Alonso neve áll, de egy másik német pilóta után is érdeklődnek.

Ő nem más, mint Mick Schumacher, aki bár idén eddig jelentősen elmarad a csapattársától, Kevin Magnussentől, két erős érv szólhat mellette. a családneve és a német nemzetisége. Utóbbi azért lehet fontos a brit autógyártónak, mivel szeretnének jóval több autót eladni Németországban. Egyes hírek szerint nem lenne nehéz kivásárolni a német pilótát a Ferrari juniorprogramjából, mivel a Haas nem tud gyors autót adni Mick Schumacher-nek.