Christian Horner, a Red Bull istálló csapatfőnöke a csalódást keltő Monaco Nagydíj időmérőjéről mondott pár gondolatot. Sergio Perez és Max Verstappen csak a második sort tudták megcsípni. A mexikói pilóta még az autóját is összetörte a Q3 végén.

A Red Bull két pilótája a rajtrács második sorából indul Monte Carlo-ban. Ennek talán az volt az oka, hogy Perez az utolsó gyors körében nekicsapta autóját a korlátnak az alagút előtt. Carlos Sainz is megforgott és eltalálta a Red Bull-t. Max Verstappen sem tudott javítani emiatt. A Ferrari így az első sorból kezdi a versenyt. A második sorban áll majd a két Red Bull. Christian Horner szerint Leclerc-t szombaton nem tudták volna legyőzni.

“Nem hiszem, hogy meglehetett volna a pole. Cahrles nagyon gyors volt. Szóval gratulálok neki, mert mi nem tudtunk ilyen gyorsak lenni. Kár az utolsó körért. Szerintem mindkét pilótánk javított volna. Max biztos javított volna. De ez egy ilyen dolog. Checo egész hétvégén jól teljesített. Majd meglátjuk mi lesz holnap. Csalódott vagyok, hogy nem lehetünk ott az első sorban, de harcolni fogunk.
Időjárás, biztonsági autó, sok minden megtörténhet…….”-mondta Christian Horner Sky Sports F1-nek.