Lando Norris a barcelonai futamon sem érezte jól magát. Ennek ellenére pontot szerzett. Monacóban sem jobb a helyzet. Norris elárulta, hogy még mindig nincs 100 százalékos állapotban. A brit pilóta “betegen” is jól teljesít. Az ötödik rajthelyet szerezte meg.

Lando Norris szombaton remekül teljesített. Az ötödik rajthelyről várhatja a Monacói Nagydíjat. Elmondása szerint még most sincs túl jól. A McLaren fiatal britje múlt hétvégi Spanyol Nagydíjon sem érezte jól magát. Mandulagyulladással küszködik. Norris ennek ellenére pontot tudott szerezni. Szombaton sem érezte magát túl jól.

“Monaco az a hely, ahol nem árt, ha az ember 100%-osnak érzi magát, de én ezt továbbra sem mondhatom el magamról. Kemény kihívás ez a pálya. Sok energiát kivesz belőlünk, ugyanakkor megéri az egész. Élvezetes itt vezetni, főleg ha sikerül jó eredményt elérnünk. Boldog lehetek, de holnapig még gyógyulnom kell, hogy a versenyen is jó eredményt tudjunk felmutatni. A tempónk nem volt elegendő ahhoz, hogy a két topcsapat elé férkőzzünk. Ahhoz az volt, hogy mindenki mást magunk mögé utasítsunk. Elégedett vagyok a szombati nappal. Sok feladat vár még ránk. Megpróbálunk előrébb lépni – amennyiben lehetséges –, de a minimum az, hogy megtartsuk az ötödik helyet.”- mondta Lando Norris.