Martin Brundle úgy érezte a Monacói Nagydíjon, hogy Fernando Alonso és Lewis Hamilton között még mindig nagy a feszültség. A múltbéli sérelmeket még magukban hordozhatják?

Hamilton és Alonso nagyot csatázott a Monacói Nagydíjon. A hétszeres bajnok nem tudta megelőzni az Alpine spanyolját. Hamilton ezért eléggé frusztrált volt. Toto Wolff azt mondta, hogy Alonso Formula-2-es tempóval közlekedett Monacóban. Hamilton panaszkodott a spanyolra. Alonso viszont kijelentette, hogy nem foglalkozik Hamilton dühével. Szerinte ez az ő problémája. Martin Brundle szerint még magukban hordozzák a múlt sérelmeit.

“Lando-nak megvolt az a luxusa, hogy egyel többször ki tudott állni a bokszba pozíció vesztés nélkül. Fernando Alonso gumikímélő üzemmódba kapcsolat. A mezőny több tagját “feltartotta”. Kezdve a frusztrált Lewis Hamilton-al.”- mondta Martin Brundle. A vasárnapi futam után Alonso-t is megkérdezték, hogy mit szól Hamilton frusztráltságáról. „Ez nem az én problémám”- jelentette ki Alonso. Martin Brundle szerint ebből a válaszból is jól látszik, hogy kettejük között még mindig nagy a feszültség.