Sergio Perez szerződését meghosszabbították. A mexikói pilóta fizetését is megemelték. Max Verstappen csapattársa évi 10 millió dollárt fog keresni.

Sergio Perez marad Max Verstappen csapattársa. Erről már kedden beszámoltunk. A mexikói pilóta két évig még biztos marad a Red Bull csapatnál. Két nappal a Monacói Nagydíj megnyerése után jelentették be. Az F1Hírek úgy értesült, hogy a mexikói pilóta évi 10 millió dollárt fog keresni.

Perez a következő két szezonban marad Verstappen csapattársa. Szerződését 2024-ig hosszabbították meg. Perez eddig 8 millió dollárt keresett. Fizetése 2 millióval megemelték. A tárgyalások már korán elkezdődtek. Már a 2022-es szezon elején tárgyalóasztalhoz ültek. A mexikói pilóta biztos volt abban, hogy megegyeznek. A szerződést csak Monte Carlo-ban írták alá. A pódiumos ceremónia után Perez utalt arra, hogy meghosszabbították szerződését. Christian Horner és Perez váltott pár szót. Egy mikrofon pont rögzítette, mikor Perez a következőket mondta főnökének: “Túl korán írtuk alá az új szerződést”