Daniel Ricciardo-nek nem úgy alakul a 2022-es szezonja, ahol szeretné. Lando Norris sorra szerzi a pontokat. Még betegen is. Az ausztrál pilóta le van tőle maradva. A Mclaren vezérigazgatója, Zak Brown már elárulta, hogy nem azt hozza Ricciardo, amit elvárnak tőle. Ricciardo is mélyen csalódott.

Daniel Ricciardo két éven belül a második csalódást keltő monacói versenyhétvégéjén van túl. Nem tudott pontot szerezni. A második edzésen még az autóját is összetörte. Célja most az, hogy megpróbáljon mentálisan kikapcsolódni kicsit az azeri futam előtt. Ricciardo nagyon csalódott.

“Újabb nehezen elfogadható hétvégén vagyok túl. Sajnos az elmúlt 12 hónapban egyre gyakrabban tapasztaltam ilyeneket, így talán már kicsit jobban tudom kezelni őket. Mosolyogni fogok, vagyis megpróbálok. Mélyen belül csalódott vagyok. Természetesen megnézzük majd a megbeszéléseinket, mit csinálhatnánk máshogyan, de utána kiveszek egy pár szabadnapot, hogy megpróbáljam összeszedni magamat Bakura…..”- árulta el Daniel Ricciardo az F1.com oldalnak.