Sergio Perez megnyerte a Monaco Nagydíjat. Ezt követően meghosszabbították a mexikói szerződését. Verstappen szerint azonban ez semmin nem változtat.

Sergio Perez sokkal jobban teljesít, mint tavaly. Hét versenyből négyet is dobogós pozícióban tudott befejezni. Szaúd-Arábiában sikerült megszereznie a pole pozíciót. A mexikói tavaly öt dobogót szerzett az egész idény alatt. Erős teljesítményének köszönhetően 110 ponttal áll a tabellán. Christian Horner is méltatta Perez jó formáját. Szerződését 2024-ig meghosszabbították. Változhat köztük a kapcsolat?

“Nem gondolnám, hogy változna a kapcsolatunk emiatt. Nagyon jól működünk csapatként. Mindig próbáljuk a lehető legjobban beállítani az autót, és nem esik nehezünkre elfogadni, ha a másik jobban teljesít, ami azt gondolom, hogy tökéletesen megmutatja, hogy mennyire tiszteljük egymást. Egyszerűen csak próbáljuk a lehető legtöbb pontot gyűjteni a csapatnak minden versenyen. Kettőnk közül pedig győzzön a jobb! Nagyon örülök Checo győzelmének, és csapatként szerintem elégedettek lehetünk a vasárnapi eredménnyel.”- mondta Max Verstappen az f1i.com szakoldalnak.