Zak Brown a napokban burkoltan arra célzott, hogy nincsenek megelégedve Daniel Ricciardo teljesítményével. Elmondása szerint eddig nem azt hozta, amiért szerződtették. Jenson Button nem feltétlen érti, hogy miért kritizálta nyíltan az ausztrál pilótát. Szerint inkább védelmébe kellene vennie pilótáját.

Daniel Ricciardo tavaly szerződött a Mclaren-hez. Már tavaly sem találta magát a csapatban. Norris rendre előtte végzett. A tendencia idén folytatódni látszik. Eddig 11 pontot szerzett. Zak Brown ezek után a Monacói Nagydíj előtt véleményezte Ricciardo teljesítményét, ezt találta meglepőnek Button.

“Zak gondolatait nem tudom megváltoztatni. Sem azt, amit mond vagy gondol. Az egyetlen, akitől elvárod, hogy megvédjen téged vagy a csapatot. A Forma-1 egy igazi mentális játék. Ha a fejed nincs a helyén, akkor nem teljesítesz. Meglepett, hogy Zak jött és azt mondta, hogy nem felel meg az elvárásoknak. Ezt tudjuk. Amikor ő ezt külön kimondja, az mindenképpen fáj, és szerintem Daniel reakciójából ítélve ez neki is fájt. Remélem, hogy a verseny óta beszéltek, és tényleg arra tudnak koncentrálni, hogy a legjobbat hozzák ki Danielből és a körülötte lévő csapatból az év hátralévő részében.”- árulta el Jenson Button.

Racingnews365.com