Sebastian Vettel szerződése 2022 végéig szól. Úgy tűnik, hogy az Aston Martin pilótája már túl van karrierje csúcspontján. Így a pletyka is szárnyra kelt. Az olasz lapok szerint Mick schumacher váltja a négyszeres bajnokot az Aston Martin-nál.

Sebastian Vettel szerződése az év végén lejár. A négyszeres bajnok jövője elég nagy beszédtéma az F1 paddock-jában. Sokan úgy gondolják, hogy Vettel nem folytatja és az idény végén visszavonul. Az utóbbi időben Vettel is megkérdőjelezte az F1-es jövőjét. A Motorsport.com olasz kiadása szerint Mick schumacher érkezhet a négyszeres bajnok helyre. Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke ezt egyenesen megcáfolta. Azt mondta, hogy nagyon bízik Vettel szerződéshosszabbításában. Mike Krack szerint a négyszeres világbajnok elég motivált.

“Ha látod őt egy megbeszélésen vagy látod telefonálni, akkor azt mondanád, nagyon motivált. Ha vissza akarna vonulni, akkor nem lenne ilyen. Nem viselkedne így. Ha olyan pilótád van, mint Sebastian, akkor próbálod megtartani. Rendkívül jó vezetési képességgel rendelkezik. Tapasztalt és pozitív személyiség. Ez tovább visz minket.”- árulta el Mike Krack. Hozzátette azt is, hogy minden pilótát figyelemmel kísérnek. Ide értve Mick Schumacher-t is, aki nehéz időszakot él át. “egyértelműen Sebastian-ra koncentrálunk. Vele szeretnénk folytatni. Az idő majd mindent eldönt…..”- zárta Mike Krack.