Toto Wolff elismeri, hogy az idén eddig csak akkor tudtak dobogóra állni, ha a riválisok baja kerültek. A Mercedes csapatfőnöke nem szeretne több, könnyen jött dobogós eredményt.

Toto Wolff elismerte, hogy az idei dobogós eredményeik nem tölthetik el elégedettséggel. A Mercedes a 2022-es szezont a harmadik erőként kezdte. Hét futam után 101 pont lemarassuk van a Red Bull-hoz képest.

Spanyolországban úgy láttuk, hogy történt némi előrelépés a Mercedes fejlődésében. Monacóban viszont újra a rossz arcukat mutatták. George Russell és Lewis Hamilton pedig az ötödik, illetve a nyolcadik helyen végzett.

“Idén volt pár dobogós helyezésünk. Ez csak akkor jött össze, ha valakinek gondja támadt az élen. Nem akarok több könnyen jött dobogós helyezést. Csapatok csak a harmadik erőt képviseli. Most csak az ötödik, hatodik helyet érdemeljük meg, de nem itt akarunk lenni. Részese akarunk lenni az élmezőny harcának. Fontos leckéket tanultunk meg. Ez lesz a fejlődésünk alapja……”- árulta el Toto Wolff a RacingNews365.com -nak.