Andreas Seidl úgy véli, hogy túl korai lenne még Lando Norris-t Michael Schumacher-hez vagy Lewis Hamilton-hoz hasonlítgatni. Egy biztos. Hosszútávra szerződtették a brit pilótát, mert valami különleges van benne.

Miközben Daniel Ricciardo idén is jórészt csak küszködik a McLaren-nél. Eközben csapattársa, Lando Norris jó formát mutat. Az imolai dobogójára vagy a mandulagyulladással elért pontszerzéseire gondolnunk az utóbbi futamokon. A McLaren is felismerte, hogy a fiatal britben van potenciál. Norris 2025-ig biztos marad a wokingiak szolgálatában. Andreas Seidl, a wokingiak csapatvezetője ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy bármennyire is kiváló és ígéretes Norris teljesítménye, még korai lenne egy lapon említeni a Formula-1 történetének legnagyobbjaival.

“Szerintem Lando ttúl korai még Lewis Hamiltonhoz vagy Michael Schumacher-hez hasonlítani. Oka volt annak, hogy hosszú távú szerződést kötöttünk vele. A fejlődésével és a teljesítményével megmutatta, hogy van benne valami különleges. Ez igaz volt Monacóban is. Azonnal remekül teljesít, ami lenyűgöző, és nagyon fontos a csapatnak. Jelenleg nagy csatát vívunk a negyedik helyért a konstruktőri világbajnokságban. Erős ellenfeleink vannak, akiknél szintén gyors autójuk és jó versenyzőik vannak. Mindenesetre nagyon örülök annak, hogy Lando velünk van. Megvan benne a potenciál, és ezt már meg is mutatta. Az már a mi feladatunk, hogy jobb autót adjunk alá a következő években.”- árulta el Andreas Seidl a Motorsport.com oldalnak.