Lewis Hamilton egy új célt tűzött ki maga és a csapata elé. A brit szeretné, ha a Mercedes magára találna és a Brit Nagydíjon a Red Bull-okkal és Ferrarikkal küzdhetne.

Toto Wolff korábban azt mondta, hogy a Mercedes a senki földjén van jelenleg. Az F1-es csapatok közül a harmadik legerősebb csapata. Idén még nem nyertek futamot. Háromszor állhattak dobogóra. Kétszer George Russell. Egyszer Lewis Hamilton. A hétszeres bajnok folyamatosan támogatta csapatát. A gyárban folyamatosan azon dolgoznak, hogy leküzdjék a hátrányukat a Ferrarikkal és a Red Bull-okkal szemben. Az elmúlt hét futamon 5-8 tized másodperc lehet közöttük körönként. Hamilton elismerte, hogy a csapat nem a legjobb úton jár. Reméli, hogy az Angol Nagydíjra megoldódnak a problémák.

“Remélem, hogy mire Angliába érünk, olyan autónk lesz, amilyet szeretnénk. Szeretnék harcba szállni a Ferrarikkal és Red Bull-okkal. Jó lenne, ha egy jó eredményt tudnánk ott felmutatni. Tudom, hogy a gyárban megállás nélkül folyik a munka. Biztos vagyok abban, hogy elővv vagyunk utóbb sikerülni fog…….”- árulta el Lewis Hamilton a Speedweek szaklapnak.