Felipe Massa szerint Daniel Ricciardo-nak boldognak kell lennie és élveznie kell azt, amit csinál. A brazil pilóta szerint Ricciardo nem találja önmagát a Mclaren-nál.

Nem egy szaklap írt már arról, hogy a Mclaren nincs megelégedve Daniel Ricciardo munkájával. Nem kizárt, hogy az ausztrál elhagyja a wokingi csapatot. Zak Brown is kijelentette, hogy többet várnak el versenyzőjüktől. Massa szerint az lehet az első lépés a sikerhez, ha Ricciardo ismét megtalálja a boldogságát.

“Azt hiszem, szüksége van arra, hogy újra lássuk a mosolyát. Élvezze, amit csinál. Volt egy időszakom a Ferrarinál, ami trükkös volt. Ha minden pillanatban elromlik valami, és nem tudsz megfelelően koncentrálni, akkor nem vagy nyugodt és boldog. Boldognak kell lenned, élvezned kell a csapathoz fűződő kapcsolatodat. Vissza kell szereznie a mosolyt és élveznie kell a versenyzést. Daniel egy elképesztő versenyző. Hihetetlen szinten van, ilyenkor pedig nem aggódhatsz ezek miatt. Szóval arra kell koncentrálnod, amit a pályán csinálsz. Hogy van-e szerződése a jövő évre vagy sem, az nem számít. Ezt magadba kell tenned, mert ez nem olyan probléma, ami miatt aggódnod kell. A probléma inkább az, hogy megértsd, hogyan legyél boldog és miként élvezd a versenyzést……”- árulta el Felipe Massa az F1TV-nek.