Újra benépesül a Hungaroring. Ezen a hétvégén rendezik ugyanis a Super Racing fesztivált, ahol elismert magyar autóversenyzője, a túraautó-világkupa-győztes Michelisz Norbert és Kiss Norbert is rajthoz áll.

A Hungaroring ezen a hétvégén benépesül. Június 11 és 12 között rendezik meg a Super Racing fesztivált. Rengeteg sztárt láthatunk a pályán és a paddockban is. Regisztráció nem szükséges. a Lelátókra ingyenes a belépés. Csak a paddockba lehetett jegyet venni, de egyes információk szerint csak limitált darabszámban lehetett kapni.

Talán mondhatjuk, hogy ezen a hétvégén ünnepeljük a magyar autósportot. Méltó felvezetése lesz a júliusi F1 Magyar Nagydíjának. Minden bizonnyal izgalmas versenyeket láthatnak azok, akik ezen a hétvégén a Hungaroringre látogatnak. Több sorozat versenyét is megnézhetjük. Az elektromos formaautó és az ERA versenyit is élőben tekinthetjük meg. A gyermekek közlekedésbiztonságának növelését elősegítőt road show is lesz. A Super Racing Fesztivál a nézők számára a nézőtérre ingyenes.