A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto természetesen reméli, hogy 2022-ben megnyerik a bajnokságot. A Ferrari csapatfőnöke realista. Az olaszoknak nehéz időszakot kellett átélniük.

A Ferrari több csalódást keltő szezon után ismét beszállhatott a bajnoki címért folytatott küzdelembe. Idén két futamot nyertek. Egyelőre a Red Bull jobbnak bizonyul. Legalábbis a versenyeken. Hogy idén megnyerik-e a bajnoki címet? Majd kiderül. Mattia Binotto csapatfőnök már elmondta, hogy nem ez a céljuk. Szeretnék megnyerni a 2022-es bajnokságot, de Binotto realistán áll a dolgokhoz.

“Mi azt tűztük ki célul, hogy idén versenyképesek leszünk. Tehát az a célunk, hogy versenyképesek legyünk, nem pedig a bajnokság megnyerése. Helytelen lenne azt mondani, hogy versenyképesek vagyunk és nyerjük meg a bajnokságot. Ha ezt mondjuk, akkor az ránk tesz némi nyomást. Szerintem az is helytelen, ha a menedzsment megváltoztatja a korábban kitűzött célokat. Szeretnénk egy új korszakot nyitni. Világbajnokok akarunk lenni, de nem csak egyszer. Az élen akarunk maradni. Csapatként fejlődnünk kell ahhoz, hogy világbajnoki címet tudjunk nyerni. “- árulta el Mattia Binotto.

.