A Forma-1-es újságíró, Tom Clarkson úgy érzi, hogy a Mclaren csapatnál küszködő Daniel Ricciardo-nak jó helye lenne az Aston Martin csapatnál.

Ricciardo 2+1 évet írt alá a Mclaren csapattal. A wokingi csapat vezetője, Zak Brown elárulta, hogy nem azt a teljesítményt hozza az ausztrál, amiért oda szerződtették. Rengeteg találgatás kering Ricciardo körül. Maradhat 2023 végéig? Vagy az év végén el kell köszönnie? Ha igen akkor melyik csapathoz szerződhet? Tom Clarkson szerint Ricciardo az Aston Martin csapattal jól járna.

Az Aston Martin csapatnál jelenleg Sebastian Vettel és Lance Stroll vezet. Utóbbi pilótának biztos helye van, mivel az édesapja az istálló tulajdonosa. Vettel szerződése lejár és kérdés, mihez kezd majd a négyszeres bajnok. Tom Clarkson szerint Ricciardo és az Aston Martin is jól járna, aha négyszeres bajnok helyére az ausztrált szerződtetnék.

“Sebastian jövőjével kapcsolatban van egy kis találgatás. Nem tudom, mit fogok csinálni jövőre. Ha ez év végén elhagyná az Aston Martint, és ha Daniel Ricciardo a McLarent, akkor szerintem Daniel számára jó lehetőség lenne, ha az Aston Martin-t választaná. Szerintem Danielt szívesen látnák. Azt hiszem, a személyisége megváltoztatná a csapatot. Nagyon gyorsan maga köré vonná a csapatot.”- mondta Tom Clarkson.