Marc Surer, egy korábbi F1-es pilóta úgy gondolja, hogy egy opciója lehet Daniel Ricciardo-nak. Ha jobban teljesít, akkor a Mclaren sem fogja felbontani a szerződését.

Daniel Ricciardo 2021-ben csatlakozott a McLaren csapathoz. Lando Norris pedig rendre alaposan helyben hagyja csapattársát. Ricciardo sokszor a Q2-be jutással is küszködik. Norris sokkal jobban teljesít. Marc Surer bizonyára tudja, milyen érzés lehet ennyiszer új közegbe kerülni. Mivel már versenyzett az F1-ben. Ricciardo az ötödik istállónál próbál szerencsét.

“Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy hatalmas rajongója voltam Daniel-nek a merész előzései miatt. Később tudott fékezni bárki másnál, és még úgy is be tudta venni a kanyart, de mi a franc történt ezzel a képességével? Egyszerűen eltűnt!. Szerződése? általában ezekben van egy teljesítménnyel kapcsolatos záradék arra az esetre, ha a pilóta nem lenne elégedett az autóval, vagy a csapat a pilótával. Persze ezt mi sosem fogjuk megtudni. A másik dolog pedig, hogy ha mindkét fél kölcsönösen hozzájárul, akkor közös megegyezéssel bármikor felbonthatják a kontraktust. Szerintem a szezon végén elhagyja a Mclaren-t. Nem látom, miként lennének képesek folytatni ezt az együttműködést 2022 után. Csodának kellene történnie. Sorra nyernie kellene a futamokat. Lehet, hogy az utolsó szezonja a Mclaren-nél.”- árulta el Marc Surer a Formula 1 News oldalának.