Sergio Perez megnyerte a Monacói Nagydíjat. Új szerződést kapott a Red Bull-tól. A mexikói pilóta bevallotta, hogy Baku az egyik kedvenc helyszíne. Perez leszögezte, hogy ő nem másodhegedűsnek szerződött a Red Bull-hoz.

Sergio Perez monacói győzelme után új szerződést írt alá a Red Bull-al. Legalábbis a futam után tudtuk meg. Később kiderült, hogy már pénteken megegyeztek a felek. Most Bakuban versenyezhet a mezőny. Ott, ahol Perez eddig nagyon jól teljesített. Kétszer a harmadik helyen, egy ízben pedig elsőként intette le őt Azerbajdzsánban a kockás zászló.

“Nem érzek nyomást. Mindig élveztem Bakut. Általában jó versenyeim voltak itt. előfordulhatnak nehezebb időszakok. A legtöbbször élveztem, és igen, ez az egyik kedvenc helyszínem a naptárban. Vasárnap majd meglátjuk, hogy ugyanúgy fogom-e szeretni, mint most. Mikor írtuk alá a szerződést? Pénteken. Még a Monaco Nagydíj előtt. Ilyesmiről nem beszélhetünk. Nem szerepelt semmi olyan a szerződésemben, hogy második helyen kell végeznem, vagy valami ilyesmi. Ez egyáltalán nem volt téma köztünk. Versenyzőként bizonyosságra vágysz, és ki akarod küszöbölni a stresszt. Szóval , ezért minél korábban írsz alá, annál jobb. Ahhoz, hogy a hétvégén 100%-os legyél, nincs szükséged arra, hogy ezen gondolkodj, mivel ez tényleg sok energiát, és összpontosítást igényel.”- árulta el Sergio Perez.