Napok óta több helyen is olvashattunk már Daniel Ricciardo és a Mclaren megromlott viszonyáról. Az ausztrál pilóta szerint annak is van előnye, hogy róla szólnak a pletykák és a találgatások.

Zak Brown nyíltan kijelentette, hogy nincsenek megelégedve Daniel Ricciardo teljesítményével. Több hír is szólt arról, hogy az ausztrál idő előtt távozhat a wokingi csapattól. Ricciardo szerint jogosak a kritikák. Az ebből fakadó nyomás csak még nagyobb teljesítményre sarkallja őt.

“Valahol imádok ezt. Ez az igazság, mert az egyik dolog, amit szeretek ebben a sportban, hogy megpróbálok valaminek a csúcsára jutni. Ilyenkor mindenki rád figyel. Rajtad van a figyelem és a nyomás. Az egyik legerősebb, és leghálásabb érzés, amikor ilyen körülmények között teljesíteni tudsz. Tudom, hogy jelenleg nyilvánvalóan zajlanak a pletykák, de számomra ez egy jó ok arra, hogy visszavágjak és emlékeztessem az embereket, de elsősorban magamat arra, hogy még mindig képes vagyok rá. Elég szórakoztató, és nincs bajom azzal, hogy az emberek beszélnek erről, mert idén még nem igazán csináltam semmi látványosat, szóval tudom, hogy ez vele jár. Legbelül még mindig tudom, hogy mire vagyok képes, és alig várom, hogy ezt megmutassam. Remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb.”- árulta el Daniel Ricciardo.

Planetf1