Lewis Hamilton azt mondta, hogy voltak fájdalmai a W13-as pattogása miatt. A pénteki edzések után voltak fájdalmai. George Russell szerint megoldást kell találniuk az autó pattogására. A brit szerint ez nem mehet így tovább.

A Mercedes bízott abban, hogy a Monacóban elszenvedett pattogás Bakuban nem ismétlődik meg. A pénteki edzésen mégis pattogott az autó. a bakui versenypályán még jobban fájhat a pattogás, mivel a pálya is gyorsabb, mint a monacói. Bakuban a pilóták elérhetik a 300 Km/h sebességet is. Így még jobban előjött a pattogás.

“Nem fogom bírni. Kicsit fájt. A célegyenesben nagy sebességgel haladunk és az autó nagyon ugrált. Kipróbáltam valamit az autóban, de nem volt valami jó. Legalább több adatunk van.”- árulta el Lewis Hamilton. George Russell-nek is hasonló problémákkal küszködött a pénteki edzéseken. Elárulta, hogy Imola után újra nagyon fájt a a háta nyaka.

“Nem tudom mit hoz a jövő, de ezt így nem folytathatjuk. Remélem, hogy a jövőben megoldást találunk a problémára és a következő években ez nem fordul többet elő. Megoldást kell találnunk a problémára……”- árulta el George Russell.