Több sorozat pilótáit is láthatjuk ezen a hétvégén a Hungaroringen. A WTCR mezőnye is hazánkba látogatott. Az F1Hírek is kilátogatott a mogyoródi pályára.

A hétvégi Super Racing Fesztivál szombati napján a legnagyobb izgalommal várt esemény a WTCR magyarországi versenyhétvégéjének időmérője volt délután a Hungaroringen. Magyar pilótának is szurkolhattunk. Michelisz Norbert csak a hetedik helyet tudta megszerezni. Korábbról volt egy hat helyes rajtbüntetése. Így Norbi csak a 13. helyre állhat fel a rajtrácsra.

Nagy Dániel még rosszabbul járt. Ő összetörte a versenygépét. Technikai hiba miatt csúszott ki, s vezette a gumifalban a Cuprát. A baleset miatt nem lehetett boldog, viszont a helyzet az, hogy ő indulhat a legjobb helyről a vasárnapi első versenyen. Így Norbi kiesése miatt Nagy Dániel egy helyet előre léphet. A Hondával induló Tassi Attila sajnos csak a 14. zárt

Kiss Norbert viszont szombaton rajt-cél győzelmet aratott a gyorsasági kamion Eb Hungaroringen zajló második fordulójának szombati első futamán. Az Eb-pontversenyt is vezető 37 éves szombathelyi pilóta a péntek délutáni időmérő edzésen mutatott teljesítményéhez hasonlóan ezúttal is magabiztos volt, ellenfelei nem tudták veszélyeztetni sikerét.

Pár képet megosztottunk a Facebookos oldalunkon