Toto Wolff azzal viccelődött, hogy még ők is nyerhetnek Bakuban, ha az első négy pilóta kiesik. George Russell a hatodik, Lewis Hamilton a hetedik helyről várhatja a futam rajtját.

Russell Q3-as legjobb ideje 1,3 másodperccel maradt el Charles Leclerc legjobb idejéről.Nagy a lemaradásuk az élmezőnytől. Toto Wolff viccelve azt mondta, hogy megnyerhetik a futamot, de csak akkor, ha az első négy versenyző kiesik.

“Azt hiszem, hogy szombaton a legtöbbet kihoztuk az autóból. Mi vagyunk a harmadik leggyorsabb csapat a pályán. Pierre nagyon erős kört teljesített. Így közénk ékelődött. Vasárnap rózsaszínben látunk majd mindent. Reméljük, hogy az egyes kanyarban négyen kiesnek előlünk és így megnyerhetjük a futamot.”- viccelődött Toto Wolff.”Kétségtelen, hogy nagy a szakadék közöttünk. Sok időt kapunk. főleg a kanyarokban veszítünk sok időt. Szerintem reális az ötödik-hetedik hely. A stratégia nagy szerepet játszhat. reálisak vagyunk, a pilóták nagyon jó munkát végeztek. Ettől függetlenül általában egy őrült és kiszámíthatatlan versenyről van szó, így csak ki kell hoznunk a legtöbbet, és készen kell állnunk arra, hogy reagáljunk.”- árulta el Toto Wolff.