Toto Wolff indította el a pletykát. Lewis Hamilton háta eléggé megfájdult az Azeri Nagydíjon. Olyan hírek is megjelentek, miszerint Kanadában nem áll rajthoz. Ő azonban igyekezett félresöpörni minden aggodalmat. Rajthoz áll Montrealban.

A hétszeres bajnok egyike volt azoknak, akiket a legkomolyabban érintett a delfinezés. A brit pilóta a futam közben jelezte, hogy nehezen bírja elviselni a fájdalmat. Később pedig úgy nyilatkozott, hogy csak azért imádkozott, hogy vége legyen a versenynek. Toto Wolff felszólította az FIA-t, hogy lépjen közbe és találjon megoldást. Szerinte most már valaminek történnie kell. Egyre több versenyző panaszkodik fizikai fájdalomra a delfinezést miatt.

Hamilton az Instagram közösségi oldalán adott helyzetjelentést magáról. Ugyan elmondta, hogy a bakui verseny „kemény” volt, valamint nehezen tudott aludni vasárnap éjjel, de ettől függetlenül sem gondol arra, hogy esetleg kihagyná a Kanadai Nagydíjat. A hétszeres bajnok a következőket írta:

“A hátam egy kicsit fáj, de szerencsére semmi komoly. Akupunktúrát és fizioterápiát végeztünk Angdzsel. Úton vagyok a csapatomhoz, hogy dolgozzunk a helyzet javításán. Tovább kell mennünk. Most össze kell tartanunk, és össze is fogunk. Ott leszek a hétvégén. Semmi pénzért nem hagynám ki. Mindenkinek csodás napot és hetet kívánok.”- írta Lewis Hamilton.

Ha szeretnél minőségi F1-es termékeket vásárolni, vagy egyedi F1Hírek poharat venni kérlek keresd fel a webáruházunkat.