Egyes hírek szerint már Silverstone-ban Oscar Piastri veheti át Nicholas Latifi helyét. Sajtó információk szerint a szezon közepén megválnak a kanadaitól.

Oscar Piastri veheti át 2023-ban Nicholas Latifi helyét. Ez még nem megerősített hír. Egyes hírek szerint a Williams nincs megelégedve a kanadai versenyzővel. Teljesítménye elmarad Alex Albon-étól. Ráadásul még sok autótörést is produkált az eddigi nagydíjhétvégék során. Nem lenne meglepő, ha a Williams más pilóta után nézne. Így került a képbe Piastri. Az Alpine kötelékébe tartozó pilóta nem biztos, hogy a francia istállónál helyet kap. Esteban Ocon hosszútávra leszerződött az Alpine-al. Fernando Alonso is szívesen maradna.

Felröppent az a pletyka is, miszerint a Williams nem is várná meg a 2023-as idényt. Silverstone-tól beültetnék az ausztrál tehetséget Latifi helyére. A kanadai pilóta így reagált a pletykákra: “Tudom, hogy én fogok vezetni a szezon végéig, szóval nincs igazán mit kommentálnom ezen.”- mondta elég röviden Nicholas Latifi.