Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke azt állítja, hogy Mick Schumacher és közte semmilyen feszültség nincs. Ezt csak a kívülállók próbálják generálni.

Günther Steiner nem örült Mick Schumacher monacói balesetének. Már a futamot követően kiadott sajtóanyagban megjegyezte a Haas csapatfőnöke, hogy kezd elege lenni a sorozatos autótörésekből. Egyértelművé tette, szeretné, ha a folytatás nem hozna több hibát. Mick Schumacher Bakuban nem törte össze autóját, de az eredménye nem volt túl jó. Szombaton utolsó lett az időmérőn, a hátránya 1 másodperc volt Kevin Magnussenhez képest. Steiner ezek után úgy érezte, hogy tisztáznia kell pár dolgok.

“Nem vagyunk olyan rosszak vagy embertelenek, mint azt sokan láttatni akarják. Kívülről próbálják megosztani a csapatunkat. De a csapat kívülről történő megosztása nem jó Micknek. Vagyok, amilyen vagyok, nem fogtok tudni megváltoztatni. Ehhez nagyobb kaliber kell! Egy csapat vagyunk. Nekem szükségem van Mickre, Micknek szüksége van ránk, és csak együtt válhatunk erőssé.”- árulta el Günther Steiner.