A Haas Kevin Magnussen egyike volt annak a négy Ferrari-motoros autónak, amelyek nem tudták befejezni az Azerbajdzsáni Nagydíjat. A dán autója is megadta magát.

A Haas a szezon eleje óta mutatott formája láthatóan visszaesett. Kevin Magnussen ezért nem aggódik. Mondván a megbízhatósági probléma sokkal nagyobb gondot jelent.

Bakuban négy Ferrari motorral hajtott autó esett ki. Kiven Magnussen volt az egyik olyan versenyző, aki nem látta meg a kockás zászlót. Négy egymást követő futamon nem szerzett pontot. Bakuban szerezhettek volna pontot, de a technika ördöge közbe szólt. A dán aggódik a Ferrari megbízhatósága miatt.

“Monacóban szerezhettünk volna pontokat. Ott is motorproblémánk volt. Bakuban is szerezhettünk volna pontokat. Szóval nem a teljesítmény miatt aggódom. Inkább a megbízhatóság aggaszt. Pozitívnak kell maradnunk. Előbb-utóbb úgyis sikerülni fog. Mi történt az autóval? Nem tudom……”- mondta Kevin Magnussen. Charles Leclerc az élről esett ki. Mattia Binotto elismerte , hogy a partner csapatok gondjait ugyanúgy elemzik, mint a Ferrariét.