Ralf Schumacher szerint nem kellene Lewis Hamilton-nak így kikapnia George Russell-től. Arra is van elmélete, hogy miért fájhat jobban a hétszeres világbajnok háta, mint a csapattársáé.

Ralf Schumacher is mindig elmondja a véleményét az F1-ről. Most Lewis Hamilton helyzetéről írt a Sky Sportson közzétett legutóbbi elemzésében. A hétszeres bajnok öccse úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton veszíti a legtöbbet azzal, hogy folyamatosan kikap csapattársától, a Mercedesnél még újoncnak számító George Russelltől.

“Eddig a szezon nagy vesztese Lewis Hamilton. George Russell csak az idény előtt csatlakozott a csapathoz és általában megelőzi a világbajnokot. Erősebb nála az időmérőkön is. Toto Wolff csak úgy emelgeti Lewis-t, hogy a valaha volt legjobb pilóta. Lewis mégis kikap az újonc George-tól. Ez aggodalomra ad okot. Csak két lehetőség van: vagy Russell az új mérce vagy Hamilton alatt volt egy nagyon erős autó az utóbbi években. Pattogás? Lehetnek ezek a problémák, de Russell is ugyanabban az autóban ült és nekem frissebbnek tűnt a verseny után. Sajnálom a hátfájdalmait, de más csapatok megoldják ezt a gondot.”- árulta el Ralf Schumacher.