Vasárnap kora reggel benépesült a Hungaroring. Hazánkba látogatott a Ferrari Challenge Europe, amely az idén ünnepli a harmincadik évfordulóját.

Vasárnap a Ferrarié volt a főszerep a Hungaroringen. Méltóképpen szeretné megünnepelni a harmincadik jubileumot. Az F1Hírek úgy gondolja, hogy ez sikerült is. A magyar hétvége programjában a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli és a Ferrari Challenge Coppa Shell kategória edzései és futamai szerepeltek. Illetve utcai Ferrarik is köröztek a magyar versenypályán.

A Hungaroring vasárnap nyitotta meg kapuit a nézők előtt. Voltak, akik a Gold Tribünre, voltak, akik az egyes kanyarban található, Silver 4-es lelátóra ültek és követték az eseményeket. A paddockban egyre több Ferrarit lehetett szemügyre venni. A média képviselői egy kicsit a bokszutcába is bemehettek. Köztük az F1Hírek szerkesztői is. Méltóképpen és olasz módra meg lett ünnepelve a Ferrari 30. jubileuma.


Reggel 9 órakor vette kezdetét a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli időmérő edzése. 30 perces időmérő után a Ferrari program vette kezdetét. 9:45-11:45-ig több vip vendéget vittek körbe Ferrarival a Hungaroringen. 11:40 perckor indult a Ferrari Challenge Coppa Shell 2. időmérő edzése. Egész nap a lóerőé volt a főszerep. Szerintünk a kilátogatók nem bánták meg, hogy egy napot az olasz márkának szántak.

Képeket a Facebbook oldalunkon találasz.