Lewis Hamilton a negyedik helyet szerezte meg a szombati időmérő edzésen. A brit pilóta azt mondta, hogy fantasztikusan érezte magát és nagyon boldog.

Pénteken még száraz pályán edzhetett a mezőny. Akkor még katasztrofálisnak nevezte. A szombati időmérőn már nagyon jól szerepelt a brit bajnok. A negyedik helyet szerezte meg. Hamilton nagyon boldogan nyilatkozott a Sky Sports-nak.

“Fantasztikusan érzem magam, nagyon boldog vagyok! Negyedik hely – sosem érződött ilyen jónak egy negyedik rajthely. Lehet, hogy csak az első évemben volt hasonló. Ez azért van, mert eddig nehéz évünk volt. Mindenkinek nehéz dolga volt a körülményekkel. Nagyon örülök, hogy ilyen pozícióba kerültünk, mert mindenki rendkívül keményen dolgozik, miközben folyamatosan kihívásokkal szembesülünk ezzel az autóval. Nagyon sokat dolgoztunk éjszaka az autón. Két irányt is kipróbáltunk. George-é jobbnak bizonyult. Vasárnap sokkal jobb helyzetben lehetünk. Még mindig kicsit eltérő beállításokkal várjuk a futamot. Remélem, legalább tartani tudom majd ezt a pozíciót.”- árulta el Lewis Hamilton.