David Coulthard korábban versenyzett az F1-ben, aminek fő témája a delfinezés. A skót ex pilóta szerint sokan beülnének ezekbe az autókba is. Ha valaki tényleg aggódik az egészsége miatt, akkor abba kell hagyni és átadni a helyet.

David Coulthard elég kemény véleménnyel van azokról, akik féltik az egészségüket és sokat panaszkodnak a pattogó autókra. Szerinte akinek ez nem tetszik, az felállhat és átadhatja az ülését másnak, ilyen egyszerű a történet. Coulthard a boksszal példálózott. Úgy véli, ha bokszoló vagy ne csodálkozz, ha megütnek. Ha ez nem tetszik ki kell szállni a sportból.

“”Ha bármely versenyző kényelmetlenül érzi magát vagy úgy érzi, hogy hosszabb távon sérüléseket okoz magának, akkor álljon félre. Egy csomó pilóta arra vár, hogy lehetőséghez jusson és örömmel ülne be az F1-es autóba. Szerintem el kell fogadnunk, hogy a sport mivel jár. Ha bokszoló vagy, ne lepődj meg azon, ha valaki megüt, ha futballista vagy, valaki belemélyeszti majd a stopliját a lábadba…..”- árulta el David Coulthard a RacingNews365.com szaklapnak.