A Mercedes Kanadában erősebb teljesítményt mutatott, mint Monacóban és Bakuban. Martin Brundle úgy érzi, hogy ez nem feltétlenül jelent nagy előrelépést. Szerinte a Mercedes jelenlegi formája mindenkit összezavar. Talán még a német csapatot is.

Kanadában a pénteki szabadedzésen még szenvedett a Mercedes. A szombati időmérőn már sokkal jobban teljesítettek. A futamon pedig Hamilton a harmadik helyen tudott végezni. George Russell a negyedik helyen látta meg a kockás zászlót.

“A Mercedes teljesítménye mindenkit összezavar. Még a Mercedest is. Pénteken Lewis kijelentette, hogy az autó vezethetetlen. Pontosan ezt láthattuk. Egy Sky F1-es interjúban határozottan kijelentette, hogy egy rossz autóból kell kihoznia a legtöbbet. A csapatfőnök, Toto Wolff hasonló dolgokat mondott nekem egy interjúban. Toto Wolff egy héttel korábban rakás sz*rnak nevezte az autót. George Russell nagyon merész volt, mikor felrakatta a slickek gumikat az időmérőn. Gyanítom, hogy ezt legközelebb nem kockázattá meg.”- árulta el Martin Brundle a Sky Sports rovatában.