Sir Jackie Stewart úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton-nak a csúcson kellett volna kiszállnia az F1-ből. Már mással kellene elfoglalnia magát. Nem a mezőnyben szenvednie.

David Coulthard éles kritikát fogalmazott meg. A skót ex pilóta szerint az, aki nem bírja a pattogó autók okozta ‘fájdalmat’, az vonuljon vissza. Sir Jackie Stewart viszont Leiws Hamilton-ról beszélt. Szerinte a hétszeres bajnoknak már vissza kellett volna vonulnia. A csúcson kellett volna abbahagynia.

“Én azt szeretném látni, hogy most már visszavonul. Sajnálatos, hogy nem a csúcson hagyta abba. Szerintem ez még mindig nem fog megtörténni. Viszont akármi is van, bölcsebb még időben visszavonulni, mint fájdalmakon keresztülmenni és azt megélni, hogy már képes arra, amire korábban. Most is szenved. Csapattársa is gyorsabb nála. Ezt nehéz kezelnie. Szerintem itt van az idő arra, hogy visszavonuljon. Ott van neki a zene, az öltözködés, ezek jól is állnak neki és biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz és sok pénzt keres.”- vélekedett Sir Jackie Stewart.