Az Aston Martin további fejlesztésekkel készül, amit a Brit Nagydíjon be is vet. A Barcelonában bemutatott ‘B’ autóra további fejlesztések érkeznek.

Az Aston Martin nehezen kezdte el a 2022-es szezont. A brit istálló jelentősen átszabott autóval készült a Spanyol Nagydíjra, ami nagyon hasonlított a Red Bull versenygépére. A változtatás úgy tűnik bevált, mivel Vettel-ék azóta jobban teljesítenek. Mike Krack csapatfőnök viszont figyelmeztetett. Nem szabad „túlzottan ambiciózusnak” lenniük, mivel a fejlesztések eleinte még nem váltak be teljesen

“Vittünk egy fejlesztési csomagot Barcelonába. Ha emlékeznek rá, akkor ott még hiányzott a tempó. Az autó azóta nem változott. Tény, hogy jobb lett. Az előző pályák is segítettek nekünk. Muszáj a földön maradnunk. Tudjuk, hogy újításokra van szükségünk azokra a pályákra, melyek most következnek. Ezért is határoztunk ezen terv mellett. Muszáj fejleszteni az autót, hogy versenyképesek maradhassunk, mert tudjuk, hogy a többiek is készülnek Silverstone-ra……”- mondta Mike Krack csapatfőnök.