Daniel Ricciardo sokkal nyugodtabb a McLaren-nél. Még annak ellenére is, hogy a 2022-es szezon nagyon nehezen indult az ausztrálnak. Kijelentette, hogy nincs szüksége “seggberúgásra” ahhoz, hogy fejlődjön.

Daniel Ricciardo nem kezdte túl jól a 2022-es szezont. Kilenc futam után 15 ponttal rendelkezik. Tizenharmadik az egyéni bajnokságban. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy nyugodtabb volt az elmúlt versenyeken.

Ricciardo gyenge teljesítménye után rengeteg pletyka kelt szárnyra a paddocokban. Egyes hírek szerint a Mclaren a vártnál korábban megválhat tőle. Ricciardo azt mondja, hogy volt néhány beszélgetése a csapatfőnökökkel. Nem kellett őt “seggbe rúgni” ahhoz, hogy jobban teljesítsen.

“Volt néhány beszélgetésünk. Ez nagyon formálisan hangzik. Eltöltöttünk egy kis időt együtt. Ez nem egy évente egyszer fordul elő, hanem havonta egyszer. Nem kellett engem fenékbe rúgniuk. Tudom milyenek az eredményeim. Tudom mi a jó és mi a rossz. Sokkal inkább azt nézik, hogy tudok-e fejlődni. Úgy érzem, volt egy kis áttörésünk Monaco után. A gyárban és a szimulátorban is kipróbáltam pár dolgot. Annak ellenére, hogy Kanadában nem teljesítettem túl jól, az elmúlt hétvégék jobban mentek. Több potenciál van bennünk.”- árulta el Daniel Ricciardo a RacingNews365-nek