Sebastian Vettel szerződése az idény végén lejár. A négyszer bajnok még nem tudja, hogy mi lesz vele a jövőben. Mike Krack reméli, hogy 2022-es szezon után is náluk versenyez majd.

Sebastian Vettel tavaly érkezett az Aston Martin csapathoz, miután a 2020-as szezon előtt és alatt megromlott a kapcsolata a Ferrarival és Mattia Binotto csapatfőnökkel. Vettel a napokban kijelentette, hogy nem kapkodja el a döntést. Majd csak a nyári szünet alatt dönti el, hogy 2023-ban szeretne-e majd a Forma-1-ben versenyezni. Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke kijelentette, hogy ők szívesen adnának újabb hosszútávú szerződést Vettel-nek, hogy segítsen nekik a projekt felépítésében.

“Eddig is úgy gondoltuk. Amennyiben folytatni szeretné a versenyzést, mi azt szeretnénk, ha hosszútávon maradna nálunk. Beszéltünk már erről. Nagyon jó a kapcsolatunk. Ezért nem kell kitűznünk egymásnak határidőket. Ő is tisztában van azzal, hogy ha nagyon elhúzza az ügyet, akkor azzal minket is hátráltatni fog. Egyelőre viszont nagyon sima megbeszéléseket tartottunk. Meg szeretnénk mutatni neki, hogy képesek vagyunk további lépéseket megtenni az autóval, és akkor talán tovább tudjuk növelni a kedvét a folytatáshoz.”-árulta el Mike Krack.