Lewis Hamilton szerződése 2023 év végén jár le, de már most sokan felteszik a kérdést. Vajon 2024-ben is rajthoz áll az F1-ben? Toto Wolff szerint jó esély van erre.

A Mercedes csapatfőnöke elégedett a jelenlegi az istálló pilótapárosával. Elmondása szerint jól állnak a megbeszélésekkel. Lewis Hamilton továbbra is a jövőre fókuszál. Toto Wolff úgy gondolja, hogy a brit 2023 után is maradhat a Mercedesnél.

A szerződése viszont a következő idény végéig szól. A nehézségek ellenére a hétszeres bajnok is kijelentette, hogy mindenképpen ki szeretné tölteni még ezt a hátralévő másfél évet. Hogy utána mi lesz? Az viszont még kérdéses. Toto Wolff ezzel kapcsolatban a következőket mondta:

“Már mosta 2024-es évről beszélünk? 2022 júniusában? Viccet félretéve viszont jól állunk Lewis-al, és kétség sem férhet ahhoz, hogy folytatjuk az együttműködést. A 2024-es megbeszélésekhez viszont még túl korai lenne. Ettől függetlenül nem is kívánhatnék ennél jobb pilótapárost. Lewis mindig is pozitív hozzáállást mutatott csapaton belül. A megbeszéléseken egymástól kérdezgetnek. Ez persze gondolom más lesz majd, ha újra az élen fognak versenyezni.”- árulta el Toto Wolff.