Johnny Herbert szerint Lawrence Stroll, az Aston Martin csapattulaja eljuthat pontra, hogy kirúgja fiát. Lance Stroll a csapatból. Lehet, hogy lassan eljön az a pont, amikor csak a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

Sebastian Vettel 2021-ben 14:8 arányban legyőzte a kvalifikációkon kanadai csapattársát. Lawrence Strollnak a fia 9 ponttal elmaradt tőle a világbajnoki pontversenyben is a 2021-es szezonban. Lance Stroll helyzete idén sem könnyű. Az első két futamot kihagyó Vettellel szemben 1:6-ra áll az idei kvalifikációkon. Idén három pontot tudott összeszedni. Johnny Herbert úgy gondolja, egyszer el fog jönni a nap, amikor édesapjánál is betelik a pohár.

“„Lance most egy nehezebb időszakot él meg. Úgy gondolom, hogy egyszer el fog érkezni az a nap, amikor Lawrence azt kell majd mondja a fiának: ‘Megadtam neked a lehetőséget, de nem tudtál élni vele, így most már azt kell tennem, ami a csapat számára helyes.’Pierre-nek is azt kell tennie, amit Danielnek: kiválni! Szerintem már most el kellett volna mennie valahová máshová.”- árulta el Johnny Herbert.