Nem kizárt, hogy a Ferrari a feltámadás küszöbén áll. Az olaszok idén Max Verstappen-el harcolhatnak a bajnoki címért. A holland versenyző, Tom Coronel úgy gondolja, hogy a Scuderiának jót tenne, ha Verstappen ülne az autójukba.

Tom Coronel szerint a Ferrarinak meg kellene próbálnia elcsábítani a Red Bull-tól Max Verstappen-t. Az olaszok erősen kezdték a 2022-es szezont. Látszólag erősebb is az autójuk a Red Bull-énál. A megbízhatósági probléma mindkét felet érintették. Verstappen-nek ennek ellenére sikerült jelentés nagyobb pontelőnyre szert tennie. Tom Coronel szerint a Ferrari jobban járna, ha Verstappen ülne a volánja mögé. Talán már nem itt tartanának. Verstappen idén több sikert ért volna el a Ferrarival? Coronel erre így válaszolt:

“Igen, száz százalékig biztos vagyok benne. Mindig azt mondtam. Mennyiért tudná a Ferrari leszerződtetni Max-ot? Lehet, hogy pont ez az oka annak, hogy a Red Bull hosszú évekre lekötötte. Nem akarták, hogy más csapat egy csábító szerződéssel álljon elő. Ha én lennék a Ferrari, a Ferrari igazgatója, most azt kérdezném: mennyibe kerülne megvenni Maxot a Red Bulltól? Ki mondja, hogy ezt nem lehet megtenni? Annyi mindent megtehetsz már, ha van pénzed.”- vélekedett Tom Coronel

RacingNews365