Silvestone szerződése 2024 év végéig szól. Stuart Pringle, a Silverstone-i pálya vezetője elismerte. Mindig fennállhat annak a veszélye, hogy a Brit Nagydíj szerződését nem hosszabbítják meg.

Az F1 egyre több új helyszínre látogat el. Idén debütált Miami. Jövőre Las Vegas-ba is ellátogat a mezőny. Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója világossá tette, hogy a történelem már nem számít. Silverstone pedig egy olyan pálya, ami a kezdetek óta a naptárban van. 1950 óta rendeznek itt futamot. Ez nem jelenti azt, hogy 2025-ben is itt lesz az Angol Nagydíj. Ha lesz egyáltalán. Pringle kizárólag az Express Sportnak nyilatkozva a következőket mondta:

“Még nem beszéltünk az F1-el a jövőről. Így a szerződésről sem. Rendkívül csalódott lennék, ha nem szeretnének több futamot itt rendezni.
„A Forma-1 azt mondta nekünk, hogy nagyszerű munkát végzünk. A rajongók is ezt állítják. Szóval ez egy nagyon jó alap. Ha nem végeznénk jól a dolgunk, az aggodalomra adna okot. Fejlesztettük az épületeinket és Silverstone színvonalát magasabb szintre emeltük. Szóval veszélyben lennénk? Hát, igen. Mindig van kockázat……Van egy fantasztikus pályánk, amely nagyszerű versenyemnek ad otthont. Jobb, mint az utcai pályák. A történekem is ideköti az F1-et. Mindig sokan kilátogatnak a versenyhétvégékre. A szurkolók számát tekintve mindig ott vagyunk az első háromban.”- árulta el Stuart Pringle.

PlanetF1