Tavaly a Red Bull pilótája, Max Verstappen és Lewis Hamilton csatázott hatalmasat az első helyért. Az első körben a két autó összeért és Verstappen a gumifalba vágódott. Idén visszavágnának a tavaly történtekért.

A 2021-es szezon első és egyik legnagyobb vitája a Brit nagydíj után bontakozott ki. Lewis Hamilton az első körökben a hollanddal csatázott az első helyért. A Red Bull és a Mercedes összeért és a holland pilóta a gumifalba vágódott. Rutinellenőrzés céljából kórházba szállították Verstappent, míg Hamilton kitörő örömmel ünnepeltette magát a hazai közönsége előtt.

Ezután kezdődött el a szócsata a két istálló között. A Mercedes nem tartozik az élmezőnybe. Kevés esélyük van arra, hogy ismét a dobogó tetején ünnepeljenek. Legalábbis a Brit Nagydíjon. Viszont a Red Bull revansot venne, és idén már elvinné a trófeát. Christian Horner a következőket mondta:

“Felpörögve megyünk oda, és megpróbáljuk helyrehozni mindazt, ami tavaly történt.”- mondta röviden a Red Bull csapatfőnöke. Adrian Newey nem volt jelen a tavalyi Brit Nagydíjon. Ő is bosszantónak tartja a tavalyi Brit Nagydíj eredményét. Mindent elkövet a Red Bull annak érdekében, hogy idén revanost vehessenek.