Lando Norris hazai futamára készül. A brit pilóta a hazai közönség előtt szeretne egy jó eredménnyel zárni a vasárnapi futamon. A Mclaren pilótája már nagyon várja a Brit Nagydíjat.

Lando Norris nem az egyetlen brit pilóta a mezőnyben. A Mclaren pilótája abban bízik, hogy hazai közönség előtt egy jó eredménnyel zárhat a vasárnapi futamon.

Norris tavaly úgy érkezett Silverstone-ba, hogy nem volt rosszabb eredménye a nyolcadik helynél. Tavaly háromszor állt a dobogón. Idén ez nem valósult meg. Idén csak egyszer állhatott dobogón. A kanadai futamon legalább a pontokért harcolhatott. Norris abban bízik, hogy egy erős eredménnyel örvendeztetheti meg hazai közönségét.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a hazai versenyemre, Silverstone-ba. Láttuk már a sok papaya sárgába öltözött szurkolókat. Nagy motivációt és lendületet ad a csapatnak. Szeretettel várok mindenkit a szurkolói zónában. A kanadai futam után keményen dolgoztunk a teljesítményen. Csapatként szeretnénk megérteni, hogy hogyan javulhatnánk. Tudjuk, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. Mindent megteszünk, hogy a hazai szurkolók előtt jól teljesítsünk…..Brit Nagydíj.Hajrá. Ez a csapatnak is a hazai futama. Ez azt jelenti, hogy még jobban érezni fogjuk a szurkolói támogatást. Nagyon várom, hogy lássam a papaya színbe öltözött szurkolókat. Ez az a verseny, ahol debütáltam a Forma-1-ben. Szóval egyébként is különleges helyet foglal el a szívemben. Remek pálya a versenyzéshez is. Úgyhogy alig várom, hogy pályára gurulhassak……”- árulta el Lando Norris.