Az elmúlt években megszokhattuk, hogy ha Silvestone-ba érkezik a mezőny, akkor jelentős fejlesztéseket is láthatunk. Így lesz ez idén is. A Williams, a Red Bull, a Ferrari és az Alpine jelentős fejlesztésekkel készült.

A Mercedes nagy reményekkel érkezett meg a hazai futamára. Lewis Hamilton hazai versenyén szeretné megszerezni a csapat idei első győzelmét. A napokban kijelentették, hogy az angol pálya nagyon is fekszik a Mercedesnek.

A német csapat mellett a Willaims is nagyobb fejlesztési csomaggal érkezett meg Angliába. Ezt a fejlesztést csak Alex Albon autójára szerelik majd fel. A helyszínen láthattuk, hogy az autó oldaldoboza és a légbeömlője is megváltozott.

Az Alpine is nagyobb változásokkal készül. A francia csapat autójának oldal doboza is jelentős változáson esett át. Az Alpine is nagyobb hűtőnyílásokat helyezett el az oldaldoboz tetején, amelyeknek a hátsó vége is sokkal szűkebb lett és más hűtési megoldást is használnak ezúttal a franciák és kissé a Ferrari „medencéjére” hajazó megoldással álltak elő.