Az F1 mezőnye már Angliában tartózkodik. Mindenki tudja, hogy Silvestone Lewis Hamilton “területe”. Tömegek mennek ki azért, hogy lássák a hazai kedvencüket. Max Verstappen-t nem kedvelik itt olyan sokan. A hollandot ki is fütyülte pár angol drukker.

Christian Horner reagált az angolok “viselkedésére”, miután kifütyülték Max Verstappen-t. Minden bizonnyal több szurkolóban még mai napig dühöt ébreszt a 2021-es szezonzárón történtek, ahol Max Verstappen az utolsó körben előzte meg Lewis Hamilton-t és szerezte meg első bajnoki címét az F1-ben.

“Lewis hatalmas támogatást kap Silvestone-ban. A jövő hétvégén Ausztriába utazunk.Ott mi kapunk majd nagy támogatást. 30000 holland rajongó szurkolhat majd a Max-nak….+”- kezdte Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke kiért arra is, hogy Verstappen miként vélekedett barátnője édesapjának, Nelson Pique kijelentésre. Horner így folytatta: “Max teljes mértékben támogatja Lewis-t. Nem csak őt. Teljesen ellenzi a rasszizmust. A diszkrimináció minden formáját elítéli. Megdöbbentett minket Nelson megjegyzése. Juri kijelentései után mi is határozott lépéseket tettünk. Semmilyen módon nem támogatjuk a rasszizmus vagy a rasszizmus semmilyen formáját……”- árulta el Christian Horner a Sky Sports F1-nek

PlanetF1